En vecka kvar till festivalens start!

bloggbildTiden svischar förbi och nu, alldeles snart är festivalen här, mitt ibland oss. Vi Uddebor fixar, snickrar, plockar rabarber till kakor, klipper gräs, äter kakor i solen och förbereder på alla sätt och vis för att skapa en riktigt magisk festival.

Spelschemat ligger nu uppe här och ni finner fullständiga beskrivningar av samtliga akter & workshops här.

Årets program börjar ta form!

Nu börjar Uddebofestivalen 2014 års program att ta form, majoriteten av artisterna är bokade och utsikterna ser strålande ut för att det kommer att bli ännu en festival med intressant och fullspäckat program.

Se årets program här.

Arrangörsgruppen söker ännu efter fler volontärer till festivalen samt fler workshops och föreläsare. Om du är intresserad av att medverka, hör av dig till Ebba på: ebba_sofiadotter@hotmail.com

Uddebofestival 2014!!

Våren är kommen till Uddebo och vi peppar & förbereder inför årets festival! Planeringen är i full gång och 2014 års festival går av stapeln 13-15 juni 2014.

Vill du medverka?
Både medarbetare, artister, workshophållare och andra initiativtagare får gärna höra av sig med idéer,  inspiration och om ni vill medverka.
Vi eftersöker framförallt workshophållare, så skicka gärna en beskrivning till Ebba via e-post.

Hör av er till:  ebba_sofiadotter@hotmail.com

omradet

Nu är festivalen igång!

Solen skiner med sin närvaro och första yogaklassen var fullsatt och har gått av stapeln. Fantastiskt! Lokalerna står klara och det bakas bullar i cafeet. Glada, nyfikna och kreativa själar från när och fjärran samlas upp i byn som blivit som ett stort vardagsrum. Välkomna till världens första Uddebofestival!

Välkommen in i byns hjärta!

Nu har det börjat bubbla och fräsa i Uddebo. För nu nalkas världens första byfestival i Uddebo: Uddebofestivalen. Festivalen går av stapeln 7 till 9 juni, med smygstart 6 juni. Vi vill inbjuda alla våra vänner, bekanta och vänners vänner till årets mest gemytliga, inspirerande och överraskande festival.

Vi jobbar för fullt på programmet, så håll gärna utkik för att ta del av allt som händer. Efter hand som saker blir klara i den fysiska världen lämnar de ekon här.

Nyheter: Nu har vi uppdaterat programmet med 20 artister och workshophållare, och fler kommer!! Under fliken program finner ni också info om marknaden, kanske är även du intresserad av att delta i marknaden?

Entusiastligen
Uddeboborna

 

—-

Festivalen genomförs i samarbete med Tranemo kommun och ABF Tranemo
Våra sponsorer är: Ica Kvantum Tranemo, Kinds Järn AB och Willys i Tranemo